Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 4.00Gemiddeld: 5.62
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 PLN (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 PLN
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar PLN/JPY, dat de Poolse zloty vertegenwoordigt ten opzichte van de Japanse yen, illustreert de wisselwerking tussen de valuta van een opkomende Europese economie en een Aziatische reservemunt. De Poolse zloty duidt op een groeiende economie, onderhevig aan veranderende politieke en economische omstandigheden in Polen en de Europese Unie. Aan de andere kant wordt de Japanse yen gezien als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid, gezien de kracht en stabiliteit van de Japanse economie.

PLN/JPY kan kansen bieden voor beleggers die op zoek zijn naar een combinatie van potentiële groei en stabiliteit. Het kan echter ook volatiel zijn, omdat het onderhevig is aan een groot aantal factoren, waaronder monetaire beleidsbeslissingen in Japan en Polen, geopolitieke spanningen en ontwikkelingen in de wereldeconomie.

Kortom, beleggen in de PLN/JPY vereist een grondig begrip van de economische dynamiek in zowel Polen als Japan, evenals inzicht in wereldwijde gebeurtenissen die de valutamarkt kunnen beïnvloeden.