Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 3.90Gemiddeld: 4.88
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 PLN (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 PLN
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar PLN/JPY, dat de Poolse zloty vertegenwoordigt ten opzichte van de Japanse yen, illustreert de wisselwerking tussen de valuta van een opkomende Europese economie en een Aziatische reservemunt. De Poolse zloty duidt op een groeiende economie, onderhevig aan veranderende politieke en economische omstandigheden in Polen en de Europese Unie. Aan de andere kant wordt de Japanse yen gezien als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid, gezien de kracht en stabiliteit van de Japanse economie.

PLN/JPY kan kansen bieden voor beleggers die op zoek zijn naar een combinatie van potentiële groei en stabiliteit. Het kan echter ook volatiel zijn, omdat het onderhevig is aan een groot aantal factoren, waaronder monetaire beleidsbeslissingen in Japan en Polen, geopolitieke spanningen en ontwikkelingen in de wereldeconomie.

Kortom, beleggen in de PLN/JPY vereist een grondig begrip van de economische dynamiek in zowel Polen als Japan, evenals inzicht in wereldwijde gebeurtenissen die de valutamarkt kunnen beïnvloeden.