Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -8.7303 PointsSwap Long: 3.3319 Points
Laag: 30.613Spread MT5 variabelHoog: 30.731
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
14:36 (Local)
Closes in 1h 36m
Tokyo
12:36 (Local)
Closes in 2h 24m
London
03:36 (Local)
Opens in 4h 24m
New York
22:36 (Local)
Opens in 10h 54m

PLNJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 3.90Gemiddeld: 4.27
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 PLN (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 PLN
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

De valutacombinatie PLN/JPY wordt sterk beïnvloed door twee belangrijke economieën, die zeer ver uiteenlopen: Polen en Japan. Deze valuta worden gedreven door een pallet aan uiteenlopende factoren, wat erin resulteert dat ze kunnen reageren op heel verschillende gebeurtenissen in de wereld. Het gevolg is dat het paar voornamelijk gezien wordt als volatiel en moeilijk voorspelbaar. Voor de libertijnse investeerder kan het echter een ideale toevoeging zijn die in dezelfde maten kansen biedt als dat het risico’s met zich meebrengt.

Neem contactmet FxPro op om nu te investeren.