Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
04:40 (Local)
Opens in 5h 10m
Tokyo
03:40 (Local)
Opens in 5h 20m
London
19:40 (Local)
Opens in 12h 20m
New York
14:40 (Local)
Closes in 1h 20m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 7.20Gemiddeld: 8.82
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 SGD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 SGD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar SGD/JPY, dat staat voor de Singaporese dollar tegenover de Japanse yen, brengt twee belangrijke Aziatische economieën in het spel. De Singaporese dollar is de valuta van een van de meest invloedrijke financiële centra van Azië, bekend om zijn stabiele economie en sterke dienstensector. De Japanse yen is daarentegen de valuta van de op twee na grootste economie ter wereld, met een belangrijke rol in de technologie- en auto-industrie.

De SGD/JPY kan worden beïnvloed door een aantal variabelen. Het monetaire beleid van de Bank of Japan, fluctuaties in de Japanse economie, maar ook de gezondheid van de financiële sector en de economische omstandigheden in Singapore kunnen dit paar beïnvloeden.

Samengevat kan SGD/JPY aantrekkelijke kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de Aziatische economische dynamiek. Een grondige analyse van de economische en politieke factoren die van invloed kunnen zijn op deze twee economieën is echter essentieel gezien de potentiële volatiliteit van dit valutapaar.