Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 7.10Gemiddeld: 8.66
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimale contractgrootte1000 SGD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 SGD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar SGD/JPY, dat staat voor de Singaporese dollar tegenover de Japanse yen, brengt twee belangrijke Aziatische economieën in het spel. De Singaporese dollar is de valuta van een van de meest invloedrijke financiële centra van Azië, bekend om zijn stabiele economie en sterke dienstensector. De Japanse yen is daarentegen de valuta van de op twee na grootste economie ter wereld, met een belangrijke rol in de technologie- en auto-industrie.

De SGD/JPY kan worden beïnvloed door een aantal variabelen. Het monetaire beleid van de Bank of Japan, fluctuaties in de Japanse economie, maar ook de gezondheid van de financiële sector en de economische omstandigheden in Singapore kunnen dit paar beïnvloeden.

Samengevat kan SGD/JPY aantrekkelijke kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de Aziatische economische dynamiek. Een grondige analyse van de economische en politieke factoren die van invloed kunnen zijn op deze twee economieën is echter essentieel gezien de potentiële volatiliteit van dit valutapaar.