Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 6.30Gemiddeld: 9.07
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CNH X USDCNH Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/CNH vertegenwoordigt de verhouding tussen de US-dollar en de Chinese yuan (offshore). De Amerikaanse dollar is de valuta van de grootste economie ter wereld en fungeert als wereldwijde reservevaluta. De Chinese yuan daarentegen is de valuta van 's werelds op één na grootste economie en groeit in internationaal belang.

Het USD/CNH-paar is interessant vanwege de complexe economische interactie tussen de Verenigde Staten en China. Beide landen hebben een aanzienlijk handelsvolume en zijn ook betrokken bij handels- en politieke geschillen die de relatieve waarde van hun valuta's kunnen beïnvloeden.

Factoren die dit paar kunnen beïnvloeden, zijn onder andere monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de People's Bank of China, economische indicatoren in beide landen en onderlinge politieke en handelsspanningen.

Kortom, het USD/CNH paar kan kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de dynamiek tussen deze twee gigantische economieën. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan economische, politieke en geopolitieke factoren. Daarom is nauwgezette monitoring en zorgvuldig risicomanagement vereist bij het handelen in dit valutapaar.