Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 415.00Gemiddeld: 482.99
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/CZK vertegenwoordigt de verhouding tussen de Amerikaanse dollar en de Tsjechische kroon. Als reservevaluta van de wereld heeft de Amerikaanse dollar een grote invloed op de wereldmarkten. Aan de andere kant is de Tsjechische kroon de valuta van Tsjechië, een Centraal-Europese natie met een ontwikkelde markteconomie en een hoge levensstandaard.

De waarde van de USD/CZK kan beïnvloed worden door een aantal factoren, waaronder het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve en de Tsjechische Nationale Bank. Economische en politieke omstandigheden in zowel de Verenigde Staten als Tsjechië kunnen ook de prijs van dit valutapaar beïnvloeden.

Het handelen in USD/CZK kan aantrekkelijk zijn voor beleggers die exposure zoeken naar de Tsjechische economie en de bredere Centraal-Europese regio. Het is echter belangrijk voor beleggers om zich bewust te zijn van economische en politieke gebeurtenissen in zowel de Verenigde Staten als Tsjechië die dit valutapaar zouden kunnen beïnvloeden.