Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
06:46 (Local)
Opens in 27h 4m
Tokyo
05:46 (Local)
Opens in 27h 14m
London
21:46 (Local)
Opens in 34h 14m
New York
16:46 (Local)
Opens in 40h 44m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 418.00Gemiddeld: 539.57
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/CZK vertegenwoordigt de verhouding tussen de Amerikaanse dollar en de Tsjechische kroon. Als reservevaluta van de wereld heeft de Amerikaanse dollar een grote invloed op de wereldmarkten. Aan de andere kant is de Tsjechische kroon de valuta van Tsjechië, een Centraal-Europese natie met een ontwikkelde markteconomie en een hoge levensstandaard.

De waarde van de USD/CZK kan beïnvloed worden door een aantal factoren, waaronder het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve en de Tsjechische Nationale Bank. Economische en politieke omstandigheden in zowel de Verenigde Staten als Tsjechië kunnen ook de prijs van dit valutapaar beïnvloeden.

Het handelen in USD/CZK kan aantrekkelijk zijn voor beleggers die exposure zoeken naar de Tsjechische economie en de bredere Centraal-Europese regio. Het is echter belangrijk voor beleggers om zich bewust te zijn van economische en politieke gebeurtenissen in zowel de Verenigde Staten als Tsjechië die dit valutapaar zouden kunnen beïnvloeden.