Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
08:17 (Local)
Opens in 25h 33m
Tokyo
07:17 (Local)
Opens in 25h 43m
London
23:17 (Local)
Opens in 32h 43m
New York
18:17 (Local)
Opens in 39h 13m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 10.00Gemiddeld: 14.48
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het USD/DKK valutapaar laat de relatie zien tussen de US dollar en de Deense kroon. De US-dollar is de meest verhandelde valuta ter wereld en fungeert als wereldwijde referentie voor economische transacties. Aan de andere kant is de Deense kroon de officiële valuta van Denemarken, een geavanceerde economie in Noord-Europa die bekend staat om zijn hoge levenskwaliteit en efficiënte publieke sector.

De USD/DKK wordt beïnvloed door factoren zoals het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve en de Deense Nationale Bank, de algemene economische omstandigheden in beide landen en veranderingen in het wereldwijde marktsentiment.

De Deense kroon heeft een vast wisselkoersarrangement met de euro, wat betekent dat fluctuaties in dit valutapaar nauwer verbonden kunnen zijn met bewegingen in de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Hoewel het minder volatiel kan zijn dan andere paren, moeten beleggers die handelen in USD/DKK een oogje houden op macro-economische trends en monetaire beleidsbeslissingen in de VS en de eurozone, evenals in Denemarken.