Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

USDDKK - US Dollar / Danish Krone

Swap Short: -117.9098 PointsSwap Long: -15.5532 Points
Laag: 7.43943Spread MT5 variabelHoog: 7.51788
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
00:13 (Local)
Opens in 9h 37m
Tokyo
22:13 (Local)
Opens in 10h 47m
London
14:13 (Local)
Closes in 2h 17m
New York
09:13 (Local)
Opens in 0h 17m

USDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 17.40Gemiddeld: 29.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/DKK wordt buiten Denemarken maar weinig verhandeld, maar kan toch een praktische rol in een portfolio spelen. De twee economieën die het paar sterk beïnvloeden, die van de Verenigde Staten en van Denemarken, worden gedreven door zeer uiteenlopende factoren, waardoor de dit paar vaker volatiel en onvoorspelbaar is dan de majors. Hoewel dit een groot deel van de investeerders afschrikt kan het toch een goed instrument zijn voor handelaren met een hogere risicodrempel, waar het winsten in de grote van de risico’s met zich meebrengt.

Om vandaag te investeren, kunt u contact opnemen met FxPro.