Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 4.00Gemiddeld: 7.55
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/HKD weerspiegelt de relatie tussen de US-dollar en de Hongkong-dollar. De US-dollar, de meest verhandelde valuta ter wereld, is een wereldwijde referentie voor veel economieën. Aan de andere kant is de Hongkong dollar de officiële valuta van een van de meest welvarende en levendige steden ter wereld en een belangrijk wereldwijd financieel centrum.

Het USD/HKD-paar is vooral interessant vanwege het vaste wisselkoersstelsel dat tussen de twee valuta's bestaat. De Hongkongse dollar is sinds 1983 binnen een zeer smalle bandbreedte gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en dit heeft gezorgd voor relatieve stabiliteit van het valutapaar.

Schommelingen in dit valutapaar zijn over het algemeen het gevolg van wereldwijde macro-economische factoren, veranderingen in de wereldwijde risicobereidheid en de monetaire beleidsbeslissingen van de Amerikaanse Federal Reserve.

Hoewel de USD/HKD misschien minder volatiel is dan andere vanwege de vaste wisselkoers, moeten beleggers letten op tekenen van mogelijke wijzigingen in het monetaire beleid van Hongkong of economische druk die de koppeling op de proef zou kunnen stellen.