Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 4.80Gemiddeld: 7.15
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/HKD weerspiegelt de relatie tussen de US-dollar en de Hongkong-dollar. De US-dollar, de meest verhandelde valuta ter wereld, is een wereldwijde referentie voor veel economieën. Aan de andere kant is de Hongkong dollar de officiële valuta van een van de meest welvarende en levendige steden ter wereld en een belangrijk wereldwijd financieel centrum.

Het USD/HKD-paar is vooral interessant vanwege het vaste wisselkoersstelsel dat tussen de twee valuta's bestaat. De Hongkongse dollar is sinds 1983 binnen een zeer smalle bandbreedte gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en dit heeft gezorgd voor relatieve stabiliteit van het valutapaar.

Schommelingen in dit valutapaar zijn over het algemeen het gevolg van wereldwijde macro-economische factoren, veranderingen in de wereldwijde risicobereidheid en de monetaire beleidsbeslissingen van de Amerikaanse Federal Reserve.

Hoewel de USD/HKD misschien minder volatiel is dan andere vanwege de vaste wisselkoers, moeten beleggers letten op tekenen van mogelijke wijzigingen in het monetaire beleid van Hongkong of economische druk die de koppeling op de proef zou kunnen stellen.