Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
07:51 (Local)
Opens in 1h 59m
Tokyo
05:51 (Local)
Opens in 3h 9m
London
21:51 (Local)
Opens in 10h 9m
New York
16:51 (Local)
Opens in 16h 39m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 510.00Gemiddeld: 881.16
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/HUF vertegenwoordigt de verhouding tussen de US-dollar en de Hongaarse forint. De Amerikaanse dollar wordt, als valuta van de grootste economie ter wereld, veel gebruikt in wereldwijde transacties. De Hongaarse forint daarentegen is de valuta van een opkomende economie die de afgelopen decennia aanzienlijke hervormingen en groei heeft doorgemaakt.

De USD/HUF kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Deze omvatten monetaire beleidsbeslissingen van de Amerikaanse Federal Reserve en de Hongaarse nationale bank, economische omstandigheden in zowel de VS als Hongarije en algemene bewegingen in de wereldwijde risicobereidheid, gezien de status van Hongarije als opkomende economie.

Samengevat kan USD/HUF kansen bieden voor beleggers die blootstelling zoeken aan de dynamiek tussen een ontwikkelde en een opkomende economie. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldig risicobeheer en constante monitoring van relevante factoren essentieel bij het handelen in dit valutapaar.