Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 385.00Gemiddeld: 490.42
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 HUF X USDHUF Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/HUF vertegenwoordigt de verhouding tussen de US-dollar en de Hongaarse forint. De Amerikaanse dollar wordt, als valuta van de grootste economie ter wereld, veel gebruikt in wereldwijde transacties. De Hongaarse forint daarentegen is de valuta van een opkomende economie die de afgelopen decennia aanzienlijke hervormingen en groei heeft doorgemaakt.

De USD/HUF kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Deze omvatten monetaire beleidsbeslissingen van de Amerikaanse Federal Reserve en de Hongaarse nationale bank, economische omstandigheden in zowel de VS als Hongarije en algemene bewegingen in de wereldwijde risicobereidheid, gezien de status van Hongarije als opkomende economie.

Samengevat kan USD/HUF kansen bieden voor beleggers die blootstelling zoeken aan de dynamiek tussen een ontwikkelde en een opkomende economie. Het kan echter ook volatiel zijn en is onderhevig aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldig risicobeheer en constante monitoring van relevante factoren essentieel bij het handelen in dit valutapaar.