Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 85.00Gemiddeld: 85.12
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 ILS X USDILS Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/ILS, dat staat voor de Amerikaanse dollar tegenover de Israëlische shekel, toont de wisselwerking tussen de valuta van de grootste economie ter wereld en die van een kleinere maar technologisch geavanceerde economie. De Amerikaanse dollar is een wereldwijde reservemunt en een veilige haven in tijden van economische onzekerheid. De Israëlische shekel weerspiegelt daarentegen de kracht van een zeer innovatieve economie met een belangrijke en groeiende technologiesector.

De USD/ILS kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Het monetaire beleid van de VS, macro-economische gegevens van beide landen, geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten en de ontwikkeling van opkomende technologieën in Israël zijn slechts enkele elementen die dit valutapaar kunnen beïnvloeden.

Samenvattend kan het USD/ILS paar interessante kansen bieden voor beleggers, vooral voor diegenen die een goed begrip hebben van de economische en politieke omstandigheden in de VS en Israël. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de potentiële volatiliteit als gevolg van geopolitieke instabiliteit in de regio.