Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 85.00Gemiddeld: 85.00
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 ILS X USDILS Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/ILS, dat staat voor de Amerikaanse dollar tegenover de Israëlische shekel, toont de wisselwerking tussen de valuta van de grootste economie ter wereld en die van een kleinere maar technologisch geavanceerde economie. De Amerikaanse dollar is een wereldwijde reservemunt en een veilige haven in tijden van economische onzekerheid. De Israëlische shekel weerspiegelt daarentegen de kracht van een zeer innovatieve economie met een belangrijke en groeiende technologiesector.

De USD/ILS kan worden beïnvloed door een aantal factoren. Het monetaire beleid van de VS, macro-economische gegevens van beide landen, geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten en de ontwikkeling van opkomende technologieën in Israël zijn slechts enkele elementen die dit valutapaar kunnen beïnvloeden.

Samenvattend kan het USD/ILS paar interessante kansen bieden voor beleggers, vooral voor diegenen die een goed begrip hebben van de economische en politieke omstandigheden in de VS en Israël. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de potentiële volatiliteit als gevolg van geopolitieke instabiliteit in de regio.