Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 141.50Gemiddeld: 151.12
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/MXN, dat de verhouding weergeeft tussen de US-dollar en de Mexicaanse peso, is een van de meest verhandelde valutaparen in Latijns-Amerika. Als reservevaluta van de wereld heeft de Amerikaanse dollar een grote invloed en wordt hij beschouwd als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid. Aan de andere kant weerspiegelt de Mexicaanse peso, hoewel onderhevig aan volatiliteit, de kracht van de opkomende economie van Mexico. De uitwisseling tussen deze twee valuta's wordt gedreven door een veelheid aan factoren, waaronder fiscaal en monetair beleid, renteverschillen en handel en investeringen tussen de twee landen. Beleggers in de USD/MXN moeten letten op veranderingen in deze factoren om marktbewegingen te voorspellen. Hoewel het paar door zijn volatiliteit aanzienlijke kansen kan bieden, brengt het ook risico's met zich mee. Het is cruciaal voor beleggers om de wereldwijde economische omgeving zorgvuldig te analyseren en in overweging te nemen voordat ze in dit pair beleggen. Concluderend kan de USD/MXN aantrekkelijk zijn voor beleggers, maar het vereist ook een voorzichtige aanpak.