Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 141.50Gemiddeld: 144.73
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/MXN, dat de verhouding weergeeft tussen de US-dollar en de Mexicaanse peso, is een van de meest verhandelde valutaparen in Latijns-Amerika. Als reservevaluta van de wereld heeft de Amerikaanse dollar een grote invloed en wordt hij beschouwd als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid. Aan de andere kant weerspiegelt de Mexicaanse peso, hoewel onderhevig aan volatiliteit, de kracht van de opkomende economie van Mexico. De uitwisseling tussen deze twee valuta's wordt gedreven door een veelheid aan factoren, waaronder fiscaal en monetair beleid, renteverschillen en handel en investeringen tussen de twee landen. Beleggers in de USD/MXN moeten letten op veranderingen in deze factoren om marktbewegingen te voorspellen. Hoewel het paar door zijn volatiliteit aanzienlijke kansen kan bieden, brengt het ook risico's met zich mee. Het is cruciaal voor beleggers om de wereldwijde economische omgeving zorgvuldig te analyseren en in overweging te nemen voordat ze in dit pair beleggen. Concluderend kan de USD/MXN aantrekkelijk zijn voor beleggers, maar het vereist ook een voorzichtige aanpak.