Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

USDMXN - US Dollar / Mexican Peso

Swap Short: 186.6455 PointsSwap Long: -528.2492 Points
Laag: 20.00415Spread MT5 variabelHoog: 20.09196
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
20:52 (Local)
Opens in 12h 58m
Tokyo
18:52 (Local)
Opens in 14h 8m
London
10:52 (Local)
Closes in 5h 38m
New York
05:52 (Local)
Opens in 3h 38m

USDMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 211.50Gemiddeld: 213.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het USD/MXN-paar brengt de valuta van twee belangrijke Noord-Amerikaanse buurlanden samen: de Mexicaanse peso en de Amerikaanse dollar. De combinatie wordt vooral bepaald door de correlatie in de economie van deze twee landen, en omdat zij geografische, politiek en commercieel stevige banden hebben, creëert dat een interessante dynamiek. De Mexicaanse valuta heeft weinig invloed op de die van de Verenigde Staten, maar andersom gezien volgt de peso de dollar op de voet. Als een enerverend uitstapje buiten de vier majors kan dit paar zeer goed geschikt zijn voor de ervaren belegger met een wat hogere risicodrempel.

Om vandaag te investeren, kunt u contact met FxPro opnemen.