Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 157.40Gemiddeld: 181.81
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het USD/NOK valutapaar weerspiegelt de relatie tussen de US Dollar, de officiële valuta van de Verenigde Staten, en de Noorse Kroon, de officiële valuta van Noorwegen. De wisselkoers tussen deze twee valuta's wordt beïnvloed door veel factoren, waaronder de economische situatie in de VS en Noorwegen, het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) en de Noorse Norges Bank, evenals wereldwijde politieke en economische gebeurtenissen.

De economie van de VS is de grootste en meest invloedrijke ter wereld, terwijl Noorwegen een gemengde economie heeft met een combinatie van vrije markt en overheidsinterventie. Noorwegen staat vooral bekend om zijn enorme natuurlijke hulpbronnen, waaronder olie, aardgas, mineralen en zeevruchten.

Het USD/NOK-paar is daarom gevoelig voor schommelingen in de wereldwijde olieprijzen. Wanneer de olieprijzen stijgen, versterkt de Noorse kroon meestal ten opzichte van de US-dollar, en vice versa. Daarom moeten handelaren die USD/NOK verhandelen de trends in olieprijzen en andere belangrijke grondstoffen nauwlettend in de gaten houden.