Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
10:14 (Local)
Opens in 23h 36m
Tokyo
09:14 (Local)
Opens in 23h 46m
London
01:14 (Local)
Opens in 30h 46m
New York
20:14 (Local)
Opens in 37h 16m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 29.50Gemiddeld: 42.86
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/PLN illustreert de relatie tussen de US dollar en de Poolse zloty. De Amerikaanse dollar is 's werelds meest verhandelde en erkende valuta en wordt beschouwd als een wereldwijde reservevaluta. De zloty is daarentegen de valuta van Polen, een gestaag groeiende economie en een prominent lid van de Europese Unie.

De USD/PLN wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Nationale Bank van Polen. De economische omstandigheden in beide landen en de algemene trends op de wereldwijde valutamarkten kunnen ook van invloed zijn op de waarde van dit paar.

Omdat Polen een opkomende economie is in Centraal- en Oost-Europa, kan dit valutapaar kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in blootstelling aan deze regio. Het kan echter ook volatieler zijn dan paren die alleen valuta's van meer gevestigde economieën bevatten, dus zorgvuldig risicomanagement is vereist bij het handelen in USD/PLN.