Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -0.3011 PointsSwap Long: -78.674 Points
Laag: 4.49895Spread MT5 variabelHoog: 4.52945
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
15:20 (Local)
Closes in 0h 52m
Tokyo
13:20 (Local)
Closes in 1h 40m
London
04:20 (Local)
Opens in 3h 40m
New York
23:20 (Local)
Opens in 10h 10m

USDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 29.50Gemiddeld: 51.36
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/PLN verbindt de Poolse Zloty met de Amerikaanse dollar, duidelijk twee enorm verschillende valuta. De prestatie van de combinatie wordt grotendeels bepaald door de correlatie tussen de economische ontwikkeling van de twee landen en vanwege de uiteenlopende factoren leidt dit tot volatiele, onvoorspelbare en risicovolle koersen. Dit paar is zeer ongepast voor de beginnende handelaar, maar kan voor de vrijzinnige investeerder met handelskennis toch een handig diversificeringsmiddel zijn.

Om dit paar aan uw portfolio toe te voegen kunt u nu contact opnemen met FxPro.