Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 29.50Gemiddeld: 44.59
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/PLN illustreert de relatie tussen de US dollar en de Poolse zloty. De Amerikaanse dollar is 's werelds meest verhandelde en erkende valuta en wordt beschouwd als een wereldwijde reservevaluta. De zloty is daarentegen de valuta van Polen, een gestaag groeiende economie en een prominent lid van de Europese Unie.

De USD/PLN wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Nationale Bank van Polen. De economische omstandigheden in beide landen en de algemene trends op de wereldwijde valutamarkten kunnen ook van invloed zijn op de waarde van dit paar.

Omdat Polen een opkomende economie is in Centraal- en Oost-Europa, kan dit valutapaar kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in blootstelling aan deze regio. Het kan echter ook volatieler zijn dan paren die alleen valuta's van meer gevestigde economieën bevatten, dus zorgvuldig risicomanagement is vereist bij het handelen in USD/PLN.