Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 1,982.00Gemiddeld: 2,979.65
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/RUB, dat staat voor de US-dollar tegenover de Russische roebel, verbindt twee economieën met opmerkelijke verschillen. De Amerikaanse dollar is 's werelds reservemunt en de waarde ervan weerspiegelt grotendeels de gezondheid van 's werelds grootste economie. Aan de andere kant is de Russische roebel de valuta van een opkomende economie en sterk afhankelijk van de olie- en gasexport.

De USD/RUB kan behoorlijk volatiel zijn en is onderhevig aan een aantal factoren. Fluctuaties in koolwaterstofprijzen, het monetaire beleid van de Russische centrale bank, geopolitieke spanningen waarbij Rusland betrokken is en economische beleidsbeslissingen in de Verenigde Staten kunnen allemaal invloed hebben op dit paar.

Samengevat kan het USD/RUB paar interessante kansen bieden voor beleggers die de factoren begrijpen die deze twee economieën beïnvloeden. Dit paar kan echter ook een hoog risiconiveau hebben, wat zorgvuldige analyse en gedegen risicobeheer vereist.