Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 2,193.00Gemiddeld: 5,101.24
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/RUB, dat staat voor de US-dollar tegenover de Russische roebel, verbindt twee economieën met opmerkelijke verschillen. De Amerikaanse dollar is 's werelds reservemunt en de waarde ervan weerspiegelt grotendeels de gezondheid van 's werelds grootste economie. Aan de andere kant is de Russische roebel de valuta van een opkomende economie en sterk afhankelijk van de olie- en gasexport.

De USD/RUB kan behoorlijk volatiel zijn en is onderhevig aan een aantal factoren. Fluctuaties in koolwaterstofprijzen, het monetaire beleid van de Russische centrale bank, geopolitieke spanningen waarbij Rusland betrokken is en economische beleidsbeslissingen in de Verenigde Staten kunnen allemaal invloed hebben op dit paar.

Samengevat kan het USD/RUB paar interessante kansen bieden voor beleggers die de factoren begrijpen die deze twee economieën beïnvloeden. Dit paar kan echter ook een hoog risiconiveau hebben, wat zorgvuldige analyse en gedegen risicobeheer vereist.