Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 64.70Gemiddeld: 88.97
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/SEK vertegenwoordigt de relatie tussen de US-dollar en de Zweedse kroon. De US-dollar is de meest verhandelde valuta ter wereld en dient als wereldwijde reservevaluta. De waarde wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het beleid van de Amerikaanse Federal Reserve, de gezondheid van de Amerikaanse economie en wereldwijde geopolitieke gebeurtenissen.

De Zweedse kroon is de munteenheid van Zweden. Hoewel Zweden lid is van de Europese Unie, is het niet toegetreden tot de eurozone en behoudt het daarom zijn eigen valuta. Het beleid van de Riksbank, de centrale bank van Zweden, en de economische gezondheid van het land kunnen de waarde van de kroon beïnvloeden.

Het valutapaar USD/SEK kan aantrekkelijk zijn voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren en exposure willen krijgen naar de Zweedse economie. Zoals bij elk valutapaar moeten beleggers zich er echter van bewust zijn dat de schommelingen op de valutamarkt aanzienlijk kunnen zijn en dat zorgvuldige analyse vereist is om de risico's te beheren.