Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 7.00Gemiddeld: 7.46
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/SGD, dat de US-dollar vertegenwoordigt ten opzichte van de Singaporese dollar, weerspiegelt de relatie tussen twee belangrijke economieën in verschillende delen van de wereld. De US-dollar is de valuta van de grootste economie ter wereld en speelt een belangrijke rol als reservevaluta op de wereldwijde financiële markten. Aan de andere kant is de Singaporese dollar de valuta van een hoogontwikkelde economie en een van de belangrijkste financiële centra in Azië.

De USD/SGD kan worden beïnvloed door verschillende factoren. Deze omvatten de monetaire beleidsbeslissingen van de US Federal Reserve en de Monetaire Autoriteit van Singapore, de economische omstandigheden in de VS en Singapore, evenals wereldwijde economische trends.

Samengevat kan het USD/SGD paar kansen bieden voor beleggers die willen profiteren van de economische dynamiek tussen deze twee economieën. Het is echter belangrijk op te merken dat dit paar volatiel kan zijn en onderhevig is aan verschillende economische en politieke factoren. Daarom is zorgvuldige monitoring en voorzichtig risicomanagement vereist bij het handelen in dit valutapaar.