Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 34.00Gemiddeld: 36.80
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 THB X USDTHB Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/THB vertegenwoordigt de relatie tussen de US Dollar en de Thaise Baht. De US Dollar is de valuta van de Verenigde Staten, terwijl de Baht de valuta van Thailand is. De wisselkoers tussen deze twee valuta's wordt beïnvloed door verschillende factoren. Hieronder valt het monetaire beleid van de Federal Reserve (de Amerikaanse centrale bank) en de Bank of Thailand, de economische omstandigheden in beide landen en wereldwijde geopolitieke factoren. Toerisme, een vitaal onderdeel van de Thaise economie, kan de waarde van de Baht aanzienlijk beïnvloeden, waardoor deze gevoelig is voor wereldwijde gebeurtenissen die van invloed zijn op internationaal reizen. Het USD/THB-paar kan volatiliteit vertonen, wat kansen biedt voor beleggers, maar ook risico's inhoudt. Daarom is het cruciaal dat beleggers relevant economisch en geopolitiek nieuws nauwlettend in de gaten houden, naast toerisme trends. Het handelen in dit paar vereist een goed begrip van de factoren die zowel de US Dollar als de Thai Baht beïnvloeden.