Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 48.00Gemiddeld: 107.90
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 THB X USDTHB Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/THB vertegenwoordigt de relatie tussen de US Dollar en de Thaise Baht. De US Dollar is de valuta van de Verenigde Staten, terwijl de Baht de valuta van Thailand is. De wisselkoers tussen deze twee valuta's wordt beïnvloed door verschillende factoren. Hieronder valt het monetaire beleid van de Federal Reserve (de Amerikaanse centrale bank) en de Bank of Thailand, de economische omstandigheden in beide landen en wereldwijde geopolitieke factoren. Toerisme, een vitaal onderdeel van de Thaise economie, kan de waarde van de Baht aanzienlijk beïnvloeden, waardoor deze gevoelig is voor wereldwijde gebeurtenissen die van invloed zijn op internationaal reizen. Het USD/THB-paar kan volatiliteit vertonen, wat kansen biedt voor beleggers, maar ook risico's inhoudt. Daarom is het cruciaal dat beleggers relevant economisch en geopolitiek nieuws nauwlettend in de gaten houden, naast toerisme trends. Het handelen in dit paar vereist een goed begrip van de factoren die zowel de US Dollar als de Thai Baht beïnvloeden.