Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 34.50Gemiddeld: 83.79
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/TRY, dat staat voor de US-dollar ten opzichte van de Turkse lira, laat de relatie zien tussen de valuta van de grootste economie ter wereld en die van een opkomende economie met een aanzienlijke volatiliteit. De Amerikaanse dollar is een wereldwijde reservevaluta en de waarde ervan kan de wereldwijde financiële markten beïnvloeden. De Turkse lira weerspiegelt daarentegen de economische omstandigheden in Turkije, een economie die de afgelopen jaren aanzienlijke schommelingen heeft doorgemaakt.

De USD/TRY kan bijzonder volatiel zijn en is onderhevig aan factoren zoals het economische en monetaire beleid van Turkije, de politieke stabiliteit van het land en de perceptie van internationale investeerders. Daarnaast kunnen monetaire beleidsbeslissingen van de Amerikaanse Federal Reserve ook invloed hebben op dit paar.

Concluderend kan USD/TRY beleggingskansen bieden voor diegenen met een hoge risicobereidheid en een goed begrip van de economische dynamiek in Turkije. Het is echter ook essentieel om bewust te zijn van de volatiliteit en de potentiële uitdagingen die kunnen ontstaan door de economische en politieke situatie in Turkije.