Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
17:58 (Local)
Opens in 15h 52m
Tokyo
15:58 (Local)
Opens in 17h 2m
London
07:58 (Local)
Opens in 0h 2m
New York
02:58 (Local)
Opens in 6h 32m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 34.50Gemiddeld: 150.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar USD/TRY, dat staat voor de US-dollar ten opzichte van de Turkse lira, laat de relatie zien tussen de valuta van de grootste economie ter wereld en die van een opkomende economie met een aanzienlijke volatiliteit. De Amerikaanse dollar is een wereldwijde reservevaluta en de waarde ervan kan de wereldwijde financiële markten beïnvloeden. De Turkse lira weerspiegelt daarentegen de economische omstandigheden in Turkije, een economie die de afgelopen jaren aanzienlijke schommelingen heeft doorgemaakt.

De USD/TRY kan bijzonder volatiel zijn en is onderhevig aan factoren zoals het economische en monetaire beleid van Turkije, de politieke stabiliteit van het land en de perceptie van internationale investeerders. Daarnaast kunnen monetaire beleidsbeslissingen van de Amerikaanse Federal Reserve ook invloed hebben op dit paar.

Concluderend kan USD/TRY beleggingskansen bieden voor diegenen met een hoge risicobereidheid en een goed begrip van de economische dynamiek in Turkije. Het is echter ook essentieel om bewust te zijn van de volatiliteit en de potentiële uitdagingen die kunnen ontstaan door de economische en politieke situatie in Turkije.