Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Swap Short: -22.0842 PointsSwap Long: -233.1688 Points
Laag: 17.58263Spread MT5 variabelHoog: 17.79978
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
23:35 (Local)
Opens in 10h 15m
Tokyo
21:35 (Local)
Opens in 11h 25m
London
13:35 (Local)
Closes in 2h 55m
New York
08:35 (Local)
Opens in 0h 55m

USDZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 59.50Gemiddeld: 114.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimale contractgrootte1000 USD (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 USD
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

De USD/ZAR is een paar dat de valuta achter twee interessante internationale economieën bijeen brengt: de Amerikaanse dollar en de Zuid-Afrikaanse rand. De prestatie van de combinatie berust sterk op de correlatie tussen de twee economieën en dankzij de vele verschillende drijven factoren van de twee heeft de relatie de neiging zwak, grillig en volatiel te zijn. Het paar is moeilijk te lezen en te voorspellen, maar biedt toch zeker mogelijkheden voor aanzienlijke winsten als het in de handen van ervaren handelaren gegeven wordt.

Als u het in u heeft om met dit paar winsten te boeken, investeer dan vandaag nog bij FxPro.