Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

CFD's op GOLDEURO

Swap Short: -0.6754 PointsSwap Long: -7.196 Points
Laag: 1717.18Spread MT5 variabelHoog: 1730.69
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
22:47 (Local)
Opens in 11h 3m
Tokyo
20:47 (Local)
Opens in 12h 13m
London
12:47 (Local)
Closes in 3h 43m
New York
07:47 (Local)
Opens in 1h 43m

GOLDEURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 29.00Gemiddeld: 31.83
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0
Minimale prijsfluctuatie0.01
1 tickwaarde1 EUR
1 lotgrootte100 Oz
Minimale contractgrootte1 Oz
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1 lot
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Edelmetalen zijn ongelofelijk populaire handelsinstrumenten en krijgen vaak de voorkeur van handelaren die veiligheid en zekerheid in hun investeringsportfolio willen brengen. Goud wordt daarom als een veilige haven gezien door traders en dat voornamelijk in tijden van economische onzekerheid. Begin met het handelen in Goud bij FxPro en diversificeer uw investeringsportfolio.

U kunt direct in Goud handelen op onze MT4, MT5 en cTrader platformen. Scroll door de bovenstaande grafiek en ontdek de live koop- en verkoopprijzen samen met de waarde van het edelmetaal, de prestaties in het verleden en de volatiliteit. Deze informatie kan gebruikt worden om geïnformeerde beslissingen te maken wanneer u Goud koopt of verkoopt. U kunt ook een gratis demorekening openen om te oefenen met het handelen in Goud, voordat u dit op uw echte rekening doet.

Als u geïnteresseerd bent in het diversificeren van uw portfolio, begin dan te handelen in Goud door vandaag nog contact op te nemen met FxPro.