Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.69% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

LEAD trading

Аctuele waarde realtime op de cryptomarkt voor investieren

Swap Short: 0.02 PointsSwap Long: -1.2 Points
Laag: 2160.34Spread MT5 variabelHoog: 2207.95
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
06:24 (Local)
Opens in 3h 26m
Tokyo
04:24 (Local)
Opens in 4h 36m
London
19:24 (Local)
Opens in 12h 36m
New York
14:24 (Local)
Opens in 19h 6m

LEAD chart live

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: N/AGemiddeld: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0
Minimale prijsfluctuatie0.01
1 tickwaarde0.25 USD
1 lotgrootte25 metric tons
Minimale contractgrootte0.25 metric tons
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.25 lot
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.