Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 84.72% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

CFD's op SILVER

Swap Short: 1.877 PointsSwap Long: -11.0931 Points
Laag: 20.210Spread MT5 variabelHoog: 21.060
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
23:39 (Local)
Opens in 10h 11m
Tokyo
21:39 (Local)
Opens in 11h 21m
London
13:39 (Local)
Closes in 2h 51m
New York
08:39 (Local)
Opens in 0h 51m

SILVER chart live

D1
W1
M1
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 15.00Gemiddeld: 16.01
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0
Minimale prijsfluctuatie0.001
1 tickwaarde5 USD
1 lotgrootte5000 Oz
Minimale contractgrootte50 Oz
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes50 lot
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Na Goud is Zilver het meest verhandelde edelmetaal. Zilver wint exponentieel aan erkenning onder handelaren en wordt gezien als een van de meest waardevolle middelen om in te investeren.

U kunt direct in Zilver handelen op onze MT4, MT5 en cTrader platformen. Scroll door de bovenstaand grafiek en ontdek de live bied- en laatprijzen voor Zilver, samen met de prestaties in het verleden en de waarde.

Als u geïnteresseerd bent in het diversificeren van uw portfolio, begin dan te handelen in Zilver door vandaag nog contact op te nemen met FxPro.