Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 506.00Gemiddeld: 636.26
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerAAL.L
Limit en Stop niveau10
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Anglo American PLC

Anglo American PLC heeft een rijke geschiedenis en werd in 1917 opgericht door Sir Ernest Oppenheimer in Johannesburg, Zuid-Afrika. Meer dan een eeuw later is het bedrijf een baken in de mijnbouwindustrie, dat wereldwijd vakkundig een breed scala aan kostbare mineralen en metalen wint en verwerkt.

Anglo American PLC is gespecialiseerd in het delven, verwerken en distribueren van waardevolle grondstoffen en is actief in tal van cruciale mineralen, waaronder platina, diamanten, koper, ijzererts en steenkool. Hun activiteiten beperken zich niet alleen tot opgravingen, maar omvatten ook een breed spectrum aan activiteiten die de gehele waardeketen van de mijnbouw vormen, wat hen positioneert als een veelomvattende krachtpatser in de mijnbouwsector.

Anglo American PLC heeft een wereldwijde voetafdruk gecultiveerd, met activiteiten die de grenzen van zijn geboorteplaats in Zuid-Afrika overschrijden. De activiteiten strekken zich uit over continenten in regio's als Australië, Noord- en Zuid-Amerika en Europa. Deze geografische diversificatie betekent niet alleen een veerkrachtige operationele basis, maar laat ook zien dat het bedrijf in staat is om wereldwijd verschillende mijnbouwomgevingen en -markten te beheren en zich daaraan aan te passen.

Wat de aandelenmarkt betreft: Anglo American PLC is prominent aanwezig op de London Stock Exchange onder het symbool "AAL". Het bedrijf heeft ook een stevige positie op de beurs van Johannesburg, als blijk van zijn blijvende verbondenheid met zijn Zuid-Afrikaanse wortels. De aandelen van het bedrijf, een belangrijk onderdeel van de FTSE 100 Index, weerspiegelen de substantiële rol en bewezen stabiliteit in de mijnbouwsector en trekken investeerders aan die niet alleen het rijke erfgoed waarderen, maar ook de toekomstgerichte, duurzame benadering van mijnbouw.

In essentie is Anglo American PLC niet zomaar een bedrijf, maar een opslagplaats van expertise en toewijding, die stuurt in de richting van duurzame mijnbouw en tegelijkertijd een erfenis in ere houdt die doordrenkt is van een eeuw rijke geschiedenis en evolutie.