Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 5.00Gemiddeld: 5.66
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
TickerATOS.PA
Limit en Stop niveau10
1 tick waarde per aandeel0.01 EUR
Minimale contractgrootte20 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 EUR
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Atos SE

Atos SE werd opgericht in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot een prominente speler op het gebied van digitale transformatie. De bedrijfsactiviteiten omvatten een breed scala aan diensten, waaronder consulting en managed services, cloud computing, big data en cyberbeveiligingsdiensten, voor een gevarieerde klantenkring in verschillende sectoren, zoals financiën, gezondheidszorg en productie.

Het bedrijf is wereldwijd actief in ongeveer 73 landen. Het uitgebreide netwerk van activiteiten vergemakkelijkt de dienstverlening over de continenten heen, waardoor het bedrijf klanten met uiteenlopende behoeften en voorkeuren kan bedienen en zo een rijke diversiteit in zijn zakelijke portfolio kan koesteren.

Op de financiële markten staat Atos SE genoteerd aan de beurs Euronext Parijs, waar het wordt verhandeld onder het tickersymbool "ATO". Als onderdeel van de CAC 40-index staat het op één lijn met enkele van de belangrijkste bedrijven op de Franse markt, waardoor beleggers de mogelijkheid hebben om via de prestaties van het aandeel mee te kijken met het groeitraject van het bedrijf. De aandelen weerspiegelen de inspanningen van het bedrijf om voorop te blijven lopen op het gebied van digitale transformatiediensten en bieden een kijkje in de marktreputatie en financiële gezondheid.

Samengevat staat Atos SE bekend als een baken van digitale transformatiediensten, waarvan de oprichting teruggaat tot het einde van de jaren '90. Door zijn uitgebreide dienstenaanbod en grote geografische reikwijdte is het bedrijf een toonbeeld van innovatie en wereldwijde integratie, wat goed tot uiting komt in zijn beursreputatie.