Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 108.00Gemiddeld: 134.94
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerAV.L
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Aviva PLC

Aviva PLC is een legendarische instelling met wortels die teruggaan tot de oprichting van de Hand in Hand Fire & Life Insurance Society in Londen in het jaar 1696. Door de eeuwen heen, door fusies en overnames, groeide het geleidelijk uit tot het Aviva dat we vandaag kennen. In 2002 werd de naam Aviva officieel aangenomen.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een titaan in de verzekerings- en vermogensbeheersector. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder langetermijnverzekeringen en -sparen, algemene en ziektekostenverzekeringen en vermogensbeheer, en voorziet zo in een breed spectrum van behoeften van klanten. De kern van de activiteiten ligt in het leveren van producten en diensten die klanten financiële zekerheid en gemoedsrust geven.

Aviva opereert op grote schaal wereldwijd, met aanzienlijke activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Canada en verschillende delen van Europa, Azië en zelfs een aanwezigheid in Australië. Dit brede netwerk zorgt voor een diepe marktpenetratie en helpt bij het opbouwen van een duurzame relatie met miljoenen klanten over de hele wereld.

Op financieel vlak staat Aviva PLC trots genoteerd op de London Stock Exchange (LSE) onder de ticker "AV.", en het maakt ook deel uit van de befaamde FTSE 100 index, wat wijst op haar prominentie en substantiële marktkapitalisatie. Beleggen in Aviva-aandelen biedt particulieren de kans om deel te nemen aan het erfgoed en de toekomst van een bedrijf dat wereldwijd een pijler is in het verzekerings- en vermogensbeheerlandschap.

Aviva PLC staat voor een rijke geschiedenis die meer dan drie eeuwen omspant, een gediversifieerde portefeuille in de financiële dienstensector en een wijdverspreid operationeel netwerk. Haar plaats op de aandelenmarkt verstevigt haar positie als een veilige en veelbelovende weg voor beleggers, en vertegenwoordigt een mix van erfgoed en betrouwbaarheid op de wereldwijde financiële markt.

Aviva PLC is one of the five largest insurance companies in the world. It is the European leader in the field of pension and life insurance. Its main services include long-term programs to protect life, health and savings, as well as a range of fund management products.

Founded in 1696. As of 2021, there are about 59 thousand employees. The company serves more than 45 million customers around the world.

Aviva PLC shares are quite popular among FxPro traders. You can also buy and sell this asset as a CFD, speculating on the price changes.

For beginners, we recommend you first try to make deals on a demo account. The FxPro clients who have funded their accounts receive a newsletter with technical recommendations and signals from the global agency Trading Central. These are sent daily by email, and there are also indicators available for the MT4 & MT5 platforms.

We recommend you carefully follow the information in the Dividend Calendar, as well as the Economic Calendar updates. If important news comes out through the Eurozone, to which AV.L belongs, it can affect the share price. If you have any questions, you can contact our customer support team.

Start Trading AV.L CFD Stocks with FxPro Today!