Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 49.00Gemiddeld: 59.32
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
TickerBARC.L
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Barclays PLC

Barclays PLC heeft een roemruchte geschiedenis die teruggaat tot 1690, toen het begon als een goudsmid bankbedrijf in de stad Londen. In de loop der eeuwen is het uitgegroeid tot een multinationale universele bank die verschillende diensten aanbiedt, waaronder retail banking, corporate banking, investment banking en vermogensbeheer.

De activiteiten van het bedrijf zijn grotendeels onderverdeeld in twee divisies: Barclays UK en Barclays International, een strategische categorisering die het mogelijk maakt om verschillende markten te bedienen met een aanpak op maat. Barclays is een voorvechter van talrijke innovaties in de banksector, waaronder de introductie van 's werelds eerste geldautomaat in 1967, wat haar geest van innovatie en klantenservice onderstreept.

Barclays heeft een sterke positie in het Verenigd Koninkrijk, maar breidt zijn diensten wereldwijd uit en is actief in meer dan 40 landen, waaronder aanzienlijke aanwezigheid in Europa, de VS en Azië. Dankzij haar internationale activiteiten kan Barclays miljoenen klanten over de hele wereld een breed scala aan financiële diensten en producten bieden, en zo financiële inclusiviteit en economische groei wereldwijd bevorderen.

Op de financiële markt is Barclays genoteerd aan twee prominente beurzen: de London Stock Exchange (LSE) en de New York Stock Exchange (NYSE), respectievelijk handelend onder de tickers "BARC" en "BCS". Als onderdeel van de prestigieuze FTSE 100-index vormen Barclays-aandelen een solide beleggingsmogelijkheid en bieden ze een stukje van de lange erfenis en de financieel gezonde activiteiten.

Kortom, Barclays PLC heeft een geschiedenis die rijk is aan baanbrekende ondernemingen in de banksector. Met een wijdvertakt netwerk in meerdere landen en een opmerkelijke aanwezigheid op de aandelenbeurzen is het een belangrijke speler in de financiële sector, die traditie koppelt aan moderniteit en die zijn aandeelhouders potentiële groei belooft.

Here at FxPro, we’re delighted to offer our clients the opportunity to invest in Barclays PLC, through our CFDs Product. This is one of the largest financial conglomerates in the UK and the world with wide representation in Europe, the USA, and Asia.

According to the official open sources, the company’s history began in 1690. Headquarters is located in London, UK.

The company's operations are carried out through a subsidiary of Barclays Bank PLC, which is the second largest bank in the UK in terms of assets.

In 1966, Barclays PLC has issued the first UK credit cards, and on June 27, 1967, has installed the first ATM in the world.

The modern form of organization was formed in 1985 with the merger of Barclays Bank and Barclays Bank International under the name Barclays PLC.

In 1986, the investment line Barclays de Zoete Wedd (BZW) was formed, later becoming the Barclays Investment Bank.

In 1987, the first UK debit card Connect was released.

In 2008, Barclays PLC acquired the bulk of assets of the bankrupt investment bank Lehman Brothers, including its headquarters in Midtown and two data centers in New Jersey.

In 2010, in the list of the 50 most reliable banks in the world, according to the magazine Global Finance, Barclays PLC is ranked 34th and 2nd among the British banks (after HSBC).

At 2018, in the list of the world's largest public companies “Forbes Global 2000”, Barclays PLC was ranked 480th, including 20th place by assets, 247th – by market capitalization and 359th – by revenue.

Today this brand is listed on the LSE and NYSE and its name is firmly established in our life.

Barclays PLC stock price is subject to the observations of many traders in the world. At the beginning of 2019, Barclays share price was 1,49 GBP.

Among the reasons to keep a close eye to the CFDs on Barclays PLC securities is the strong volatility that can be observed during the day-to-day trading sessions.

On this page, you can take a look at the Barclays PLC share price chart to make your own responsible decision to buy or to sell it on the FxPro trading platforms.

In order to trade shares successfully, be sure to follow corporate reports and actual data that are regularly published on the major news portals.

Also, keep a close eye to the Dividend calendar at the FxPro official website. According to it, сlients, holding “Buy” positions on the ex-div date will receive a dividend in the form of a cash adjustment (deposit). Clients, holding “Sell” positions on the ex-div date will be charged the dividend amount in the form of a cash adjustment (withdrawal).