Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 35.00Gemiddeld: 44.75
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerBT.L
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

BT Group PLC

BT Group PLC, oorspronkelijk opgericht als de Electric Telegraph Company in 1846, heeft een lange geschiedenis als een van 's werelds oudste telecommunicatiebedrijven. Na de begindagen als telegraafbedrijf is het uitgegroeid tot een moderne telecomgigant die een grote invloed heeft op het Britse telecomlandschap en daarbuiten.

Wat de richting van de activiteiten betreft, is BT Group uitgebreid betrokken bij het aanbieden van een breed scala aan telecommunicatiediensten, waaronder vaste telefoondiensten, breedband, mobiele diensten en netwerk-IT-diensten. Daarnaast heeft het een stevige voetafdruk in de televisie- en omroepindustrie en biedt het een overvloed aan digitale inhoud aan zijn uitgebreide klantenbestand. Het bedrijf runt zijn activiteiten via klantgerichte eenheden zoals Consumer, Enterprise en Global.

BT Group is vooral sterk vertegenwoordigd in het Verenigd Koninkrijk, waar het de telecommunicatiesector leidt. Haar invloed reikt echter veel verder dan de Britse grenzen, met activiteiten in 180 landen wereldwijd. Deze uitgebreide reikwijdte ondersteunt haar uitgebreide netwerkdiensten, waardoor zij kan voldoen aan een verscheidenheid aan eisen van klanten op verschillende geografische locaties.

Op het financiële front staat BT Group hoog op de London Stock Exchange, waar het wordt verhandeld onder het tickersymbool "BT.A". Het bedrijf maakt ook deel uit van de FTSE 100 Index, wat getuigt van zijn aanzienlijke marktkapitalisatie en zijn status op de financiële markt. De aandelen van het bedrijf bieden beleggers de kans om deel te nemen aan de dynamische telecommunicatie-industrie, die blijft evolueren met de technologische vooruitgang.

Concluderend kan worden gesteld dat BT Group PLC een reis heeft afgelegd van een historisch telegraafbedrijf naar een moderne telecommunicatietitaan. Met een breed spectrum aan diensten die wereldwijd in veel landen worden aangeboden en een opvallende aanwezigheid op de aandelenmarkt, blijft BT Group een spil in het verbinden van mensen en het bevorderen van communicatie in de hedendaagse wereld.

Here at FxPro, we’re delighted to offer our clients the opportunity to invest in BT Group PLC, through our CFDs Product. This is a British telecommunications company.

According to the official open sources, the company’s history began in 1981. Headquarters is located in London, UK.

The company was formerly known as Newgate Telecommunications Limited and has changed its name to BT Group PLC in September 2001.

BT Group PLC performs operations and customer service throughout the world. The company provides landline and cellular communication services (as voice mail, teleconference, web conference) and Internet access to enterprises and individuals.

BT Group PLC includes 5 main lines of business: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale and Openreach. They provide such services as fixed telephony and Internet, mobile telephony and mobile Internet, and IPTV, which retransmits programs of other television companies and has its own channels BT Sport Pack.

In 1922, the 2LO radio station was launched, and then become a separate public company – the BBC (British Broadcasting Corporation).

In total, the company serves clients in more than 170 countries around the world.

Today this brand is listed on the LSE и NYSE and its name is firmly established in our life.

BT Group PLC stock price is subject to the observations of many traders in the world. At the beginning of 2019, the BT Group PLC share price was 2,39 GBP.

Among the reasons to keep a close eye to the CFDs on BT Group PLC securities is the strong volatility that can be observed during the day-to-day trading sessions.

On this page, you can take a look at the BT Group PLC share price chart to make your own responsible decision to buy or to sell it on the FxPro trading platforms.

In order to trade shares successfully, be sure to follow corporate reports and actual data that are regularly published on the major news portals.

Also, keep a close eye to the Dividend calendar at the FxPro official website. According to it, сlients, holding “Buy” positions on the ex-div date will receive a dividend in the form of a cash adjustment (deposit). Clients, holding “Sell” positions on the ex-div date will be charged the dividend amount in the form of a cash adjustment (withdrawal).