Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 119.00Gemiddeld: 119.51
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerCRM.N
Limit en Stop niveau50
1 tick waarde per aandeel0.01 USD
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 USD
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD500 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Salesforce Inc.

Salesforce Inc. werd rond de eeuwwisseling opgericht door Marc Benioff en Parker Harris in 1999. De oprichting van Salesforce betekende een paradigmaverschuiving in de software-industrie en introduceerde het revolutionaire concept van het leveren van bedrijfsapplicaties via internet, waardoor het traditionele model van het verkopen van softwarelicenties werd verstoord.

Salesforce richt zich op CRM-services (Customer Relationship Management) en wil vooral een uitgebreid pakket applicaties, platforms en diensten aanbieden die bedrijven helpen om gezonde klantrelaties te onderhouden en te benutten, en die tegelijkertijd een palet aan marketing- en analysetools bieden. Bovendien is Salesforce een voorvechter geweest van cloud computing, waardoor een groot aantal organisaties is overgestapt van traditionele platforms naar meer flexibele en innovatieve cloud-gebaseerde oplossingen.

Salesforce, met het hoofdkantoor in San Francisco, is alomtegenwoordig en bereikt klanten over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië en verschillende andere regio's. Het wijdverspreide netwerk onderstreept het succes van Salesforce. Het wijdverspreide netwerk onderstreept de rol van Salesforce als leider in CRM-oplossingen voor een groot aantal branches, variërend van de gezondheidszorg tot de financiële sector en nog veel meer.

In de financiële arena is Salesforce sterk vertegenwoordigd op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool "CRM". De aandelen hebben een opmerkelijke prestatie laten zien, vooral na de opname in de Dow Jones Industrial Average in 2020, wat een teken is van de formidabele status op de aandelenmarkt.

Concluderend kan worden gesteld dat Salesforce een pionier is op het gebied van CRM en cloud computing en innovatieve oplossingen biedt aan bedrijven wereldwijd. De verstrekkende impact op het industrielandschap, gekoppeld aan de sterke positie op de aandelenmarkt, presenteert Salesforce als een baken van innovatie en een substantiële entiteit in de bedrijfssfeer.

Salesforce is an American cloud software company that provides customer database management (CRM) services and a complementary set of enterprise applications focused on service, marketing automation, analytics, and branded application development.

In 2021, Fortune magazine ranked CRM.N as number two on its Top 100 Companies for Business list based on a survey of corporate employees.

Standard & Poor's included the company on the S&P500 in September 2008.

Many investors are looking to add Salesforce to their portfolios. On FxPro platforms, you can not only buy but also sell these assets due to the CFD format. Our traders also have access to margin trading with leverage. You can find more information regarding leverage on our website.

Before you choose a stock for trading, we recommend paying attention to the online chart on this page or in the platforms and checking the trading conditions above.

Keep a close eye on corporate news, as well as the results of company reports, which are published in the Dividend & Earnings Calendar. These data usually have a significant impact on the value of shares.

Please note that in the case companies issue a dividend, the ex-dividend date, that is the date without entitlement to the dividend, is known in advance and is displayed in the corresponding calendar on our website. If you have a Buy position open on the ex-dividend date, your trading account will be credited with the dividend net of any withholding taxes. In the case of holding a Sell position, the whole dividend will be debited to your account. If you have questions about this, our customer support team are on hand to assist.

Start trading CRM.N CFD Stocks with a global broker today!