Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 38.00Gemiddeld: 138.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
TickerGKP.L
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Gulf Keystone Petroleum Ltd

Gulf Keystone Petroleum Ltd, opgericht in 2001, is uitgegroeid tot een opmerkelijke speler in de aardoliesector en heeft sinds de oprichting aanzienlijke vooruitgang geboekt. Het bedrijf verdiept zich in de koolwaterstofindustrie en richt zich voornamelijk op de exploratie, ontwikkeling en productie van olie- en gasbronnen.

Een aanzienlijk deel van de activiteiten van Gulf Keystone is geconcentreerd in de Koerdische regio van Irak. Hier heeft het bedrijf zich voortdurend ingezet om gebruik te maken van de rijke oliereserves die de regio herbergt, met name in het Shaikan olieveld, dat een belangrijke troef in de portefeuille is. De strategische focus op Koerdistan sluit niet alleen aan bij de opkomende prominentie van de regio in het mondiale olielandschap, maar symboliseert ook de rol van Gulf Keystone als een cruciale speler in het economische weefsel van de regio.

Gulf Keystone Petroleum Ltd is actief aanwezig op de aandelenmarkt en staat genoteerd aan de London Stock Exchange onder het tickersymbool "GKP". De aandelen van het bedrijf weerspiegelen de inspanningen om een niche te creëren in de competitieve petroleumindustrie en bieden beleggers de kans om zich aan te sluiten bij een bedrijf dat zich strategisch richt op een regio die rijk is aan onaangeboord potentieel.

In essentie manifesteert Gulf Keystone Petroleum Ltd zich als een dynamische entiteit in de petroleumindustrie, die navigeert door de complexe terreinen van de regio Koerdistan om de rijke koolwaterstofbronnen naar de wereldmarkt te brengen. De reis, vanaf de oprichting in het begin van de jaren 2000 tot de huidige activiteiten, vertelt het verhaal van een gerichte strategie, veerkracht en een diep begrip van het aardolielandschap, en dat alles met een aanzienlijke waarde voor haar aandeelhouders en stakeholders.