Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 39.00Gemiddeld: 39.51
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerGME.N
Limit en Stop niveau25
1 tick waarde per aandeel0.01 USD
Minimale contractgrootte20 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 USD
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Handelsuren voor GAMESTOP CORP-CLASS A zijn aangewezen perioden waarin beleggers GAMESTOP CORP-CLASS A GME.N aandelen kunnen kopen of verkopen. Deze aandelen zijn beschikbaar op talloze beurzen over de hele wereld, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt om GME.N aandelen op verschillende tijden te verhandelen. Uw geografische locatie kan het zelfs mogelijk maken om GAMESTOP CORP-CLASS A aandelen op elk moment van de dag of nacht te verhandelen. Daarom kan kennis van de openings- en sluitingstijden van GAMESTOP CORP-CLASS A zeer voordelig zijn voor geïnteresseerde handelaren. Daarnaast faciliteren we bij FxPro de handel in GAMESTOP CORP-CLASS A GME.N in de vorm van spot CFD's. Deze vertegenwoordigen niet-gedateerde transacties, die nauwkeurig worden bijgehouden. Dit zijn niet-gedateerde transacties, zorgvuldig samengesteld om de werkelijke contante prijs van het onderliggende aandeel na te bootsen, met aanpassingen voor alle belangrijke bedrijfsgebeurtenissen.

Gamestop is one of the most popular companies among speculative traders and the world's largest video games, consumer electronics, and accessories retailer.

The growth of GME.N securities is one of the hottest topics of early 2021. The company's shares more than doubled in price in just one day on January 27th, from $147 to $347. Back in early November 2020, they were trading at about $10 per share.

This dynamic makes Gamestop one of those companies that have been constantly discussed by traders lately. If you are looking for an online price chart, it is located at the top of the page and is updated in real-time. However, it is always best to check for accurate quotes on your trading platform.

Due to the CFD (Contract for Difference) format, you can not only buy, but also sell GME.N shares. In order to quickly assess the price chart and make the right decision, download the FxPro App which is available for IOs and Android.

Beginners are encouraged to take a few lessons from our free online education, available on the FxPro website. Also look out for updates to the Dividend Calendar, Economic Calendar, and Market Holidays Calendar. This information can be useful in the trading process. For any questions, you can always contact the support team.

Trade CFDs on GME.N stocks with FxPro and achieve impressive results!