Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 5.00Gemiddeld: 5.38
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerLU.N
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 USD
Minimale contractgrootte20 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 USD
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Handelsuren voor LUFAX HOLDING LTD-ADR zijn aangewezen perioden waarin beleggers LUFAX HOLDING LTD-ADR LU.N aandelen kunnen kopen of verkopen. Deze aandelen zijn beschikbaar op talloze beurzen over de hele wereld, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt om LU.N aandelen op verschillende tijden te verhandelen. Uw geografische locatie kan het zelfs mogelijk maken om LUFAX HOLDING LTD-ADR aandelen op elk moment van de dag of nacht te verhandelen. Daarom kan kennis van de openings- en sluitingstijden van LUFAX HOLDING LTD-ADR zeer voordelig zijn voor geïnteresseerde handelaren. Daarnaast faciliteren we bij FxPro de handel in LUFAX HOLDING LTD-ADR LU.N in de vorm van spot CFD's. Deze vertegenwoordigen niet-gedateerde transacties, die nauwkeurig worden bijgehouden. Dit zijn niet-gedateerde transacties, zorgvuldig samengesteld om de werkelijke contante prijs van het onderliggende aandeel na te bootsen, met aanpassingen voor alle belangrijke bedrijfsgebeurtenissen.

Lufax Holding Ltd started its activities in 2011 with a single service - P2P lending. The company has now become the second-largest peer-to-peer lender in China and is still working on expanding its business.

The service focuses on cooperation with funds, insurance companies and holders of financial licenses. The main income of LU.N is commissions of 4% on each loan obtained as a result of the communication of borrowers with investors on the proprietary online platform. Since its inception, the company has arranged over 200,000 online loans totalling $2.5 billion.

Lufax Holding Ltd is really a worthy contender for a place in the portfolio of modern traders. Many investors try to follow the stock price of this company daily. The most convenient way to do this is through the FxPro mobile app. You can download it for free in our Download Centre or directly from the AppStore or GooglePlay. FxPro clients can buy and sell the asset in CFD format by speculating on the price changes.

On the page above, there is an online quote chart, as well as trading conditions applicable to this security.

For effective trading on the stock market, we recommend you regularly tracking changes in stock prices, follow corporate reports and news about the company's activities that are published on major analytical portals.

Start Trading LU.N CFD Stocks with FxPro Today!