Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 66.00Gemiddeld: 75.32
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
TickerNWG.L
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

NatWest Group PLC

NatWest Group PLC werd opgericht in 1968 en heeft een prestigieuze naam opgebouwd in de bank- en financiële dienstverleningssector. Het bedrijf kwam aanvankelijk tot bloei door de samenvoeging van drie belangrijke bankentiteiten en heeft een pad van consistente groei en diversificatie in zijn zakelijke portefeuille uitgestippeld. De groep is gevestigd in Edinburgh, Schotland, en getuigt van meer dan vijf decennia bankuitmuntendheid en veerkracht.

De kernactiviteiten van NatWest Group draaien om het leveren van een overvloed aan financiële diensten. Het bedrijf bedient verschillende klanten met zijn retailbankingdiensten en biedt een scala aan producten, waaronder spaarrekeningen, hypotheken en verzekeringsdiensten. Daarnaast bedient het bedrijf zakelijke klanten met zijn commercial banking-diensten, die oplossingen bieden zoals leningen en vermogensbeheerdiensten. In een poging om een cultuur van financiële geletterdheid en inclusiviteit te bevorderen, waagt het zich ook aan vermogensbeheer en private banking, waardoor het uitgebreide financiële oplossingen kan bieden.

Hoewel de groep voornamelijk actief is in het Verenigd Koninkrijk, overschrijdt haar aanwezigheid de Britse grenzen. NatWest Group heeft internationale bankcorridors opgezet in meerdere landen en maakt gebruik van strategische netwerken om financiële oplossingen op maat te bieden voor een gevarieerde klantenkring verspreid over verschillende geografische regio's.

NatWest Group PLC is prominent genoteerd aan de London Stock Exchange met het tickersymbool "NWG". Het bedrijf heeft ook een secundaire notering op de New York Stock Exchange, waarmee het zijn wereldwijde bereik op de financiële markten laat zien. Als opmerkelijk onderdeel van de FTSE 100 Index trekt het aanzienlijke aandacht van investeerders wereldwijd en biedt het een blik in het robuuste financiële landschap dat het in de loop der jaren heeft gekoesterd.

In wezen staat NatWest Group PLC symbool voor een rijke traditie van bankdiensten, ondersteund door jarenlange ervaring en een vooruitstrevende aanpak, waarbij traditie en moderniteit in het financiële spectrum hand in hand gaan.

NatWest Group plc was formerly known as The Royal Bank of Scotland Group plc. Until the collapse of 2008 and the general financial crisis, this group of companies held the position of the largest bank in the world, the second-largest bank in the UK and Europe, and the fifth-largest in the world by market capitalization. Subsequently, the bank plummeted in the rating due to a sharp drop in the share price and a serious loss of confidence. The UK government bailed them out as part of a 2008 rescue package for UK banks.

As of May 2021, the government owns and operates 54.8% of NWG.L through UK government investment.

NatWest Group plc provides a wide range of banking products, from services for individuals to insurance and corporate finance. Its main subsidiaries are National Westminster Bank, Royal Bank of Scotland, Ulster Bank, NatWest Markets and Coutts. The group issues banknotes in Scotland and Northern Ireland.

NatWest Group plc shares are quite popular among FxPro traders. You can also buy and sell this asset as a CFD, speculating on the price changes.

Please note that the online quote chart is placed above. Also, on this page you will find an informational block with the size of spreads, trading times, etc.

For beginners, we recommend you first try to make deals on a demo account. The FxPro clients who have funded their accounts receive a newsletter with technical recommendations and signals from the global agency Trading Central. These are sent daily by email, and there are also indicators available for the MT4 & MT5 platforms.

We recommend you carefully following the information in the Dividend Calendar, as well as the Economic Calendar updates. If important news comes out through the Eurozone, to which AV.L belongs, it can affect the share price. If you have any questions, you can contact our support team.

Start Trading NWG.L CFD Stocks with FxPro Today!