Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 308.00Gemiddeld: 564.99
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
TickerPSN.L
Limit en Stop niveau10
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Persimmon PLC

Persimmon PLC werd opgericht in 1972 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest erkende woningbouwbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van woningen en is gespecialiseerd in het creëren van huizen voor verschillende marktsegmenten, waaronder starters en gezinnen die op zoek zijn naar ruime huizen.

De activiteiten van Persimmon zijn voornamelijk geconcentreerd in het Verenigd Koninkrijk. Persimmon heeft een gestructureerde aanpak van zijn activiteiten, waarbij het vaak grond verwerft op strategische locaties om woongemeenschappen te ontwikkelen die goed gepland zijn en uitgerust met de nodige voorzieningen, waardoor het zijn klanten een kwaliteitsvolle woonervaring belooft.

Op de aandelenmarkt is Persimmon PLC prominent aanwezig, genoteerd aan de London Stock Exchange en verhandeld onder het symbool "PSN". Haar status als onderdeel van de FTSE 100 Index benadrukt haar belangrijke rol in het economische landschap van het Verenigd Koninkrijk en trekt investeringen aan uit diverse portefeuilles. Beleggers en aandeelhouders volgen de aandelen op de voet en het bedrijf staat erom bekend consistente dividenden te bieden, wat de gestage prestaties op de huizenmarkt weerspiegelt.

Samengevat staat Persimmon PLC bekend als een gerenommeerde woningbouwentiteit in het Verenigd Koninkrijk, met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de jaren 70. Door een strategische focus op woningbouw in het Verenigd Koninkrijk en een gestage aanwezigheid op de aandelenmarkt blijft het bedrijf een pad van betrouwbaarheid en groei in de vastgoedsector smeden.