Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 1,008.00Gemiddeld: 1,160.04
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
TickerRKT.L
Limit en Stop niveau15
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Reckitt Benckiser Group PLC

Reckitt Benckiser Group PLC (RB) is het bewijs van een succesvolle fusie tussen Reckitt & Colman en Benckiser, die in 1999 tot stand kwam. De gecombineerde erfenis van deze bedrijven, die beide hun wortels diep in de 19e eeuw hadden, stelde RB in staat om direct een koploper te worden op de wereldwijde markt voor consumentenproducten voor gezondheid, hygiëne en huishoudelijke artikelen.

Het bedrijf beheert een gediversifieerde portefeuille met tal van vertrouwde en bekende merken, met producten variërend van gezondheids- en welzijnsartikelen tot huishoudelijke schoonmaakmiddelen. De activiteiten van RB zijn gericht op het bieden van innovatieve oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen op het gebied van gezondheid en hygiëne, door consequent producten aan te bieden die consumenten over de hele wereld een gezonder leven en een gelukkiger thuis bieden.

Het hoofdkantoor van RB is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar de activiteiten strekken zich uit over de hele wereld en de producten worden verkocht in bijna 200 landen. Het wereldwijde bereik stelt RB in staat een breed consumentenbestand te voeden en zo een belangrijk aandeel te hebben in de wereldwijde markt voor fast moving consumer goods.

Op de beurs is Reckitt Benckiser Group PLC een formidabele entiteit die genoteerd staat aan de London Stock Exchange onder de ticker "RKT". Bovendien is het bedrijf trots lid van de FTSE 100 index, wat duidt op een aanzienlijke marktkapitalisatie en een solide financiële positie. Investeerders die kijken naar de aandelen van RB zijn in wezen uit op een aandeel in een bedrijf met een rijke geschiedenis en een robuuste portefeuille van merken die diep geïntegreerd zijn in het dagelijks leven van miljoenen wereldwijd.

Kortom, RB heeft een rijke geschiedenis, een sterke productportefeuille en een brede operationele aanwezigheid, waardoor het bedrijf een belangrijke speler is op de markt van consumentengoederen met een veelbelovende positie op de beurs.