Handelsvoorwaarden

Platform
MT5
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
MT5Variabele spreads
Minimum: 74.00Gemiddeld: 86.38
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
TickerTSCO.L
Limit en Stop niveau4
1 tick waarde per aandeel0.01 GBX
Minimale contractgrootte0.01 share
CommissieNo
Minimale prijsfluctuatie0.01 GBX
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes0.01 share
Margevereisten om een lock posititie te openen*0
Maximale Handelsgrootte1000
Maximale blootstelling per aandeel per rekening, USD100 000

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Hoe we aandelen-CFD's uitvoeren

Wanneer u een CFD-positie in aandelen bij ons opent, wordt deze samengevoegd en gematched met posities van andere FxPro-klanten in dezelfde markt. Elk risico dat onze vooraf gedefinieerde interne limieten overschrijdt, wordt afgedekt met onze liquiditeitsverschaffers.

Minimale handelsgrootte

De minimale handelsgrootte voor Aandelen CFD's varieert afhankelijk van het specifieke aandeel, waarbij 1,0 lot gelijk is aan 1 aandeel.

FxPro Bedrijfsvoering

Aandelen-CFD's zijn geen fysieke aandelen en hebben dus geen stemrecht. Prijsaanpassingen kunnen worden toegepast om de impact van een bedrijfsactie op de handelsrekeningen van klanten te elimineren. Margevereisten kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen voor winstaankondigingen of bedrijfsacties.

Swaps

Swaprentes worden berekend op basis van de interbancaire rente van de basisvaluta van het onderliggende aandeel plus/minus een opslag (FxPro rente). Lange posities worden bijvoorbeeld belast met de relevante interbancaire rente plus de opslag, terwijl korte posities de relevante interbancaire rente minus de opslag en leenvergoeding ontvangen (afhankelijk van het korte belang van het onderliggende aandeel).

Handelsuren

De handelstijden voor aandelen worden bepaald door de markturen van de relevante beurs. Houd er echter rekening mee dat FxPro de opening van de markt met 1 minuut zal uitstellen en vroeg zal sluiten met 1 minuut om de verhoogde spreads tijdens deze tijden te vermijden. Daarom zijn de handelstijden als volgt:

UK/Europese Aandelen: 08:01-16:29
Amerikaanse Aandelen: 14:31 to 20:59
*Britse tijd

Dividenden

Dividenden Als je een open positie hebt op aandelen of indices aan het begin van de werkdag (Server Time 00:00), die samenvalt met de ex-date van de respectieve onderliggende waarde, wordt er een dividend uitgekeerd (of in rekening gebracht in het geval van shortposities). Voor koopposities is de betaling exclusief eventuele bronbelasting.
Bronbelastingen zijn afhankelijk van het land waar het aandeel gedomicilieerd is en klanten zijn verantwoordelijk voor het rapporteren van bronbelastingen in hun respectieve woonland.

Tesco PLC

Tesco PLC heeft sinds de oprichting in 1919 door Jack Cohen een formidabele positie verworven in het retaillandschap. Begonnen als een eenvoudig marktkraampje in Londen, is het uitgegroeid tot een van de grootste retailgiganten ter wereld, met een eeuwenlange reis van groei en innovatie.

In de kern is Tesco gespecialiseerd in kruidenierswaren en algemene waren, maar het bedrijf heeft zich ook gewaagd op gebieden als technologie, verzekeringen en financiële diensten, een bewijs van zijn adaptieve en dynamische bedrijfsbenadering. In de loop der jaren is Tesco een begrip geworden, dat miljoenen mensen bedient met een gevarieerd assortiment producten, van verse producten tot huishoudelijke apparaten, en dat een reputatie heeft opgebouwd van kwaliteit en betaalbaarheid.

Tesco is vooral actief in het Verenigd Koninkrijk, waar het een aanzienlijk marktaandeel heeft. Maar ook internationaal is Tesco prominent aanwezig in onder meer Ierland, Hongarije, Thailand en Maleisië. Elke geografische markt wordt benaderd met een op maat gemaakte strategie, die zich aanpast aan de lokale smaak en voorkeuren, waardoor een gelokaliseerde en klantgerichte aanpak in elke regio gewaarborgd is.

Op de financiële markten wordt Tesco PLC beursgenoteerd op de London Stock Exchange onder het tickersymbool "TSCO". Als onderdeel van de FTSE 100 Index worden de aandelen nauwlettend gevolgd door beleggers die geïnteresseerd zijn in de detailhandelsector. Tesco's financiële prestaties en aandelenbewegingen weerspiegelen de strategieën van het bedrijf en de bredere trends die van invloed zijn op de detailhandel.

Concluderend kan worden gesteld dat Tesco PLC een rijke geschiedenis van de detailhandel belichaamt en de reis belichaamt van één marktkraam naar een wereldwijde retailgrootmacht. Tesco's operationele strategie, gekoppeld aan een brede internationale aanwezigheid, biedt een robuust platform voor voortdurende groei en streeft naar waardecreatie voor zowel klanten als aandeelhouders.

Here at FxPro, we’re delighted to offer our clients the opportunity to invest in Tesco PLC, through our CFDs Product. This is a British multinational corporation, the largest UK retail chain.

According to the official open sources, the company’s history began in 1924. Headquarters is located in San Jose, California, USA.

Tesco PLC, the number one retailer in the UK and third in the world, operates 2,700 food and industrial goods shopping centers. The trade formats used are hypermarket, supermarket, convenience store, etc. In addition to the UK, the chain’s stores are located in Ireland, Poland, Thailand, the Czech Republic, Slovakia, Hungary, South Korea, Japan, and other countries.

Together with the Royal Bank of Scotland, Tesco owns 50% of Tesco Personal Finance. The total number of staff - 389.3 thousand people.

At the end of the 90s, Tesco and the Royal Bank of Scotland joint venture appeared, providing financial services directly in the stores of the chain - insurance, credit card service. Profit from financial services and gas stations now occupies a significant place in the company's revenue structure. But the main thing is that it is convenient for customers to solve several problems in the store at once.

Back in 1994, Tesco acquired 57% of the Hungarian Global network, which owns 41 supermarkets. In 1997, it was decided to build in Budapest five own stores of various formats. In Poland, Tesco PLC bought the Savia chain in 1995, and in 1998, the first hypermarket under the Tesco PLC signboard opened in Wroclaw.

Today this brand is listed on the LSE and its name is firmly established in our life.

Tesco PLC stock price is subject to the observations of many traders in the world. At the beginning of 2019, the Tesco PLC share price was 1,93 GBP.

Among the reasons to keep a close eye to the CFDs on Tesco PLC securities is the strong volatility that can be observed during the day-to-day trading sessions.

On this page, you can take a look at the Tesco PLC share price chart to make your own responsible decision to buy or to sell it on the FxPro trading platforms. In order to trade shares successfully, be sure to follow corporate reports and actual data that are regularly published on the major news portals.

Also, keep a close eye to the Dividend calendar at the FxPro official website. According to it, сlients, holding “Buy” positions on the ex-div date will receive a dividend in the form of a cash adjustment (deposit). Clients, holding “Sell” positions on the ex-div date will be charged the dividend amount in the form of a cash adjustment (withdrawal).