Investeer verantwoordelijk. Investeer verantwoordelijk.CFD’s zijn complexe instrumenten en dragen een hoog risico om snel geld te verliezen van geld vanwege de hefboomwerking. 79.28% van de particuliere investeerders verliest geld bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven uw geld te verliezen.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Laag: 0Spread {{platformType}} variabelHigh: 0
Wereldwijde sessietijden van aandelenbeurzen
Sydney
18:17 (Local)
Opens in 15h 33m
Tokyo
16:17 (Local)
Opens in 16h 43m
London
08:17 (Local)
Closes in 8h 13m
New York
03:17 (Local)
Opens in 6h 13m
No chart data
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie of voorspelling voor de toekomst.

Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 11.20Gemiddeld: 13.43
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/SGD, dat staat voor de euro ten opzichte van de Singaporese dollar, illustreert de relatie tussen twee grote economieën in hun respectieve regio's. De euro is de gemeenschappelijke munt van de Europese Unie, gesteund door de economische kracht van verschillende Europese landen. De Singaporese dollar daarentegen is de valuta van een hoogontwikkelde en gediversifieerde economie, met Singapore als een van de belangrijkste financiële centra in Azië.

De EUR/SGD kan gevoelig zijn voor een aantal factoren. Het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank, de economische trends in Europa en de handelsrelaties van de Europese Unie kunnen de euro beïnvloeden. De waarde van de Singaporese dollar kan worden beïnvloed door internationale handelsomstandigheden, de gezondheid van de financiële sector en investeringsstromen.

Samengevat kan de EUR/SGD interessante kansen bieden voor beleggers die zich richten op de economische relaties tussen Europa en Azië. Het vereist echter ook een zorgvuldige analyse van de economische en politieke omstandigheden in zowel Europa als Singapore.