Handelsvoorwaarden

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executie
Martexecutie
Martexecutie
cTraderSpreads + 0,35$ per verhandelde 10.000
Minimum: 11.10Gemiddeld: 12.97
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit en Stop niveau0 points
Gebruikte Marge (1:100 hefboom verhouding) in US Dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimale contractgrootte1000 EUR (0.01 lots)
Minimale stapgrootte voor toename van contractgroottes1000 EUR
Margevereisten om een lock posititie te openen*0

* Alleen als Margeniveau > 100%

De gemiddelde spreads voor elk platform worden dagelijks bijgewerkt om het gemiddelde van de vorige dag weer te geven. Hoewel FxPro probeert om concurrerende spreads aan te bieden tijdens alle handelsuren, moeten klanten er rekening mee houden dat deze kunnen variëren en onderhevig zijn aan onderliggende marktomstandigheden. Het bovenstaande wordt alleen ter indicatie gegeven. Klanten wordt geadviseerd om belangrijke nieuwsaankondigingen op onze Economische Kalender te controleren, die onder andere kunnen leiden tot een verbreding van de spreads.

De bovenstaande spreads zijn van toepassing onder normale handelsomstandigheden. FxPro heeft het recht om de bovenstaande spreads in overeenstemming met de marktomstandigheden volgens de ‘Algemene Bedrijfsvoorwaarden’ aan te passen.

Het valutapaar EUR/SGD, dat staat voor de euro ten opzichte van de Singaporese dollar, illustreert de relatie tussen twee grote economieën in hun respectieve regio's. De euro is de gemeenschappelijke munt van de Europese Unie, gesteund door de economische kracht van verschillende Europese landen. De Singaporese dollar daarentegen is de valuta van een hoogontwikkelde en gediversifieerde economie, met Singapore als een van de belangrijkste financiële centra in Azië.

De EUR/SGD kan gevoelig zijn voor een aantal factoren. Het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank, de economische trends in Europa en de handelsrelaties van de Europese Unie kunnen de euro beïnvloeden. De waarde van de Singaporese dollar kan worden beïnvloed door internationale handelsomstandigheden, de gezondheid van de financiële sector en investeringsstromen.

Samengevat kan de EUR/SGD interessante kansen bieden voor beleggers die zich richten op de economische relaties tussen Europa en Azië. Het vereist echter ook een zorgvuldige analyse van de economische en politieke omstandigheden in zowel Europa als Singapore.