FxPro Help Centre: HANDEL & EXECUTIE

Waarom is mijn lopende order uitgevoerd of is de stop loss/winst getriggerd terwijl de prijs de opgegeven prijs niet heeft bereikt?

Houd in gedachten dat koopposities worden geopend tegen de askkoers (en gesloten tegen de bidkoers), terwijl verkoopposities worden geopend tegen de bidkoers (en gesloten tegen de askkoers).

Daarom moeten stopverliezen, take profits en lopende orders worden getriggerd door de bied- of laatkoers op de koersgrafiek voordat ze worden uitgevoerd.

De askkoers is altijd hoger dan de biedkoers omdat deze de FxPro spread bevat. Daarom moet je rekening houden met de spread op het moment dat de order wordt getriggerd.

Als je bijvoorbeeld een verkooptransactie opende op EURUSD op 1,15700 en een stop loss plaatste van 1,15750, betekent dit dat je stop loss wordt getriggerd wanneer de askkoers 1,15750 bereikt. Dus, als de spread op dat moment 1.5ips is, kan het zijn dat je order wordt gesloten wanneer de prijs in de grafiek slechts 1.12735 is.

De koersgrafieken geven standaard BID-prijzen weer. Als je de huidige ASK prijs niet kunt zien in je platform, raadpleeg dan onze FAQ: Hoe kan ik de ASK prijs op het platform laten zien?

Was This Article Helpful?