FxPro Help Centre: HANDEL & EXECUTIE

Wat is het verschil tussen Markt- en Onmiddellijke uitvoering?

Een 'Marktorder' is een onmiddellijke order om te 'kopen' of te 'verkopen' tegen de huidige prijs in de markt. De huidige prijs wordt berekend op basis van het volume en de prijzen die op dat moment beschikbaar zijn (VWAP=Volume Gewogen Gemiddelde Prijs.) Dit betekent dat marktorders vervullingen kunnen ontvangen die beter, slechter of tegen de gevraagde prijs zijn. Dit type uitvoering geldt ook voor alle stoporders (stop loss, koopstop, verkoopstop, stop out).

Hoewel de meeste platforms standaard 'marktuitvoering' gebruiken voor het openen van orders, hebben we ook een MT4 Instant Execution rekeningoptie, evenals een MT4 Fixed spread rekening met onmiddellijke uitvoering. Een 'Instant Order' is een order om te 'kopen' of te 'verkopen' tegen de gevraagde prijs, en als deze niet beschikbaar is, zal er een requote plaatsvinden (aanbod van een nieuwe prijs, die kan worden geaccepteerd of geweigerd).

Wij bieden FxPro, MT4, MT5 en cTrader accounts met Marktuitvoering, en MT4 en MT4 Fixed Spread accounts met Directe uitvoering. Houd er rekening mee dat voor lopende orders de uitvoering hetzelfde is, ongeacht het rekeningtype (d.w.z. alle stoporders worden uitgevoerd met 'marktuitvoering' en alle limietorders worden uitgevoerd met 'limietuitvoering').

Meer informatie over orderuitvoering voor elk platform vindt u op onze website:

https://www.fxpro.nl/mt4-order-execution https://www.fxpro.nl/mt5-order-execution https://www.fxpro.nl/ctrader-order-execution https://www.fxpro.nl/fxpro-platform-order-execution
Was This Article Helpful?